Kiskakas



"Az igazi, vérbeli vendéglátó
legszebb jutalma és legnemesebb öröme,
ha vendégeinek ízlik az étel."
                           /Gundel Károly/


Kedves Látogató!

A századelőn élt világhírű magyar gasztronómiai szakember, Gundel Károly mottója cégünk filozófiája. A családi vállalkozást 1992-ben néhai Madler László alapította. 25 éves szakmai gyakorlattal és a vendéglátás iránti feltétlen elkötelezettséggel vezette a székesfehérvári Kiskakas vendéglőt és Diófa éttermet. Szakmai tevékenységét a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség a legrangosabb hazai kitüntetéssel, Venesz József díjjal ismerte el. Az alapító szellemi öröksége: a minőség iránti elkötelezettség, a magas szakmai színvonal, vendégszeretet, melyeket a két vendéglő 30 fős kollektívája ma is magáénak vall.


A Kiskakas vendéglő Székesfehérváron a történelmi belvároshoz közel található családias hangulatú kisvendéglő céges rendezvények, bankettek, turistacsoportok, rokoni összejövetelek kisebb esküvői vacsorák ideális helyszíne. A galériás kialakítás és télen a kandallóban lobogó tűz meleg, otthonos hangulatot áraszt. A galérián légkondicionált termünkben 50 főt, különtermünkben 40 főt, a földszinten 30 vendéget tudunk fogadni. Parkosított teraszunkon 60 fő fér el.

Magyar, angol, német nyelvű étlapunkat évente kétszer frissítjük. Mintegy 70 főétel közül választhatnak vendégeink, de csoportok és rendezvények számára természetesen bármilyen fogás elkészítését vállaljuk.

Parkolónkban buszok számára is van parkolási lehetőség. Ingyenes WIFI használat. Pénteken és szombaton este, vasárnap pedig délben élőzenével várjuk vendégeinket.

Fizetési lehetőségek:

OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya,  Erzsébet utalvány, bankkártya, étkezési utalványok, OTP cafeteria kártya, Pueblo utalvány




|



 

2017.12.13. Szerda

Húsleves eperlevéllel

A/ Sertéspörkölt, tészta, savanyúság  1350 Ft

B/ Barbecue tarja, hasábburgonya 1350 Ft

Ismerje meg gasztronómiai különlegességeinket másik éttermünkben a
Diófa Étteremben.